Други начини за дарение 

Банков превод

Можеш да направиш еднократно дарение по банков път или да даряваш месечно чрез постоянно преводно нареждане или директен дебит  на следнaтa дарителскa сметка на УНИЦЕФ в България:

ОББ (KBC Bank), IBAN: BG34RZBB91551065034919 | BIC: RZBBBGSF

 


Oнлайн месечни дарения за регистрирани потребители на ePay.bg

Регистрацията за месечните дарения се извършва на две последователни стъпки – на сайта на УНИЦЕФ България и на страницата на ePay.bg. Даренията се извършват от регистрирана карта или микросметка през системата на еPay.bg без такса за превода.

При регистрация за месечни дарения на страницата на УНИЦЕФ, всеки дарител получава уникален дарителски номер, който се визуализира на междинен екран на дарителската страница се изпраща на посочената от него електронна поща непосредствено след регистрацията.

За да завърши регистрацията за месечни дарения, е необходимо дарителят да влезе в профила си в системата на ePay.bg и последователно да избере от меню "Плащане на сметки" поле "Регистрирация". В категория "Благотворителност" срещу "УНИЦЕФ България" се вписва уникалния дарителски номер.

След успешно завършване на регистрацията в ePay.bg, дарителят получава ежемесечно известие по електронна поща от системата на ePay с напомняне за извършване на плащане по програма „БЛАГОДЕТЕЛ“. Сумата на избраното дарение ще се визуализира в началото на всеки месец в списъка с регистрираните периодични сметки.


Онлайн еднократно дарение през системата на ePay.bg

Mожеш да направиш еднократно дарение с банкова карта или да дариш от регистрирана карта или микросметка през системата на ePay.bg бeз такса за превода.
еPay.bg e 100% сигурна и надеждна българска система за онлайн разплащания.


Онлайн месечни дарения през системата на iCARD

Регистрацията за месечните дарения се извършва на дарителската уеб страница на УНИЦЕФ в България, като след въвеждане на желаната сума на дарението се избира опцията "дебитна карта". При натискане на бутона „ДАРИ“ се отваря страница, на която се попълват данните на банковата карта. При натискане на бутона „ПРОДЪЛЖИ“ регистрацията е завършена.

Посочената от Вас сума ще бъде автоматично превеждана по сметката на УНИЦЕФ България всеки месец, стига във вашата дебитна или редитна карта да има наличност за завършване на плащането.


SMS

Можеш да се присъединиш към БЛАГОДЕТЕЛИТЕ на УНИЦЕФ с месечни дарения чрез SMS.

Изпрати SMS с цифра 5 на 1021 и дарявай 5 лв. месечно чрез мобилния си телефон.

Изпрати SMS с цифра 2х5 на 1021 и дарявай 10 лв. месечно чрез мобилния си телефон.

Изпрати SMS с цифра 3х5 на 1021 и дарявай 15 лв. месечно чрез мобилния си телефон. 

*ДДС и такси не се дължат за абонати на всички мобилни оператори.

Можеш да прекратиш даренията си по всяко време, като изпратиш безплатен SMS с буква S на 1021.  Общи условия на програма БЛАГОДЕТЕЛ виж тук


Редовни дарения чрез работна заплата 

Можеш да подкрепиш дългосрочно УНИЦЕФ чрез дарение по ведомост в 4 стъпки:

  • Изтегли и попълни Съгласие за месечни дарения чрез работна заплата.

  • Представи отпечатано и подписано от теб съгласие нa твоя работодател. Информирай го, че желаеш да даряваш ежемесечно сума, която се отчислява от работната ти заплатата към дарителска сметка на УНИЦЕФ.

  • Изпрати подписаното съгласие сканирано на е-mail: dkrasteva@unicef.org или по поща на адрес: гр. София, бул. Дондуков 87, ет.2, на вниманието на Деница Кръстева.

  • От следващия календарен месец твоят работодател ще превежда избраната от теб сума на дарение от заплата ти към УНИЦЕФ


Каса на EasyPay

Можеш да направиш дарение в най-близкия офис на EasyPay без такса за превода.
Списък на всички EasyPay каси тук